OM OSS

Vår historia

Vår historia börjar i november 1964 då Trädgårdsmästare Gunnar Bäck öppnade Finlands första Blomsterhuset i Borgå. Affärsidén var ny, för liknande växthusliknande affärer fanns det inte i vårt land.

Från början av 2018 är Blomsterhuset i Borgå AB:s delägare Gunnar Bäcks dotter Ann-Len Bäck samt Camilla Hindsberg, Satu Nurmi, Sari Harjaluoma och Mervi Korkolainen-Nyqvist. Alla delägare har 20-30 år av yrkeserfarenhet i branschen och gemensam resa på Blomsterhuset i Borgå.

Gunnar Bäck
Blomsterhuset i Borgås delägare.

Våra värderingar

Kundernas belåtenhet är det viktigaste för oss. Utan Er, skulle vi inte finnas här.

Även vår miljö är viktig för oss. Vi använder grön, fullständigt återanvänd elektricitet och har LED-lampor i affären. Alltid när vi kan, så gynnar vi inhemska produkter och producenter, för att minska på transportkostnader och utsläpp.

Vi använder, i mån av möjlighet, komposterande och återanvändbara förpacknings och binderimaterial. Vi letar aktivt efter alternativ som belastar vår miljö och natur mindre.

Vi gör gärna samarbete med lokala företag och sammanslutningar, så att vi den vägen kan bidra till välbefinnande i vår region och stöda varandra. Vi vill stärka Borgås välbefinnande.