VI ERBJUDER

Produkter

Blombuketter
En blombukett är ett fint och vackert sätt att visa att man bryr sig. Med buketten kan man gratulera, minnas, trösta, stöda, uppmuntra, och älska. I ett av Finlands största walk-in kylrum fullt av fantastiskt vackra, olika stora buketter och arrangemang, samt ett stort urval av enskilda snittblommor, finns det att välja emellan. Vi är specialiserade på blomsterbinderi och binder på beställning de allra personligaste buketter, och uppfyller gärna de mest krävande önskemål.

Bröllopsblommor
Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i livet. Tillsammans kan vi planera och förverkliga brudbuketten Du alltid drömt om! Även övrig bröllopsdekoration från bordsdekorationer, till blomstersmycken och rosenblad att kasta eller till bröllopsbädden. Vi gör allt för att just ert bröllop blir oförglömligt vad det gäller blommorna. När ni ler lyckligt på bröllopsbilden, är också vi lyckliga. För att vi ska kunna binda din drömbukett är det bra att kontakta oss i god tid, och stämma träff med någon av våra florister; senast 4-5 veckor innan bröllopet.

Sorgbinderi
När sorgen drabbar, hjälper vi gärna i den svåra stunden. Blommorna talar för oss, då det inte alltid finns ord.

Blommorna berättar om hänsyn och empati. Det är en vacker gest att uppmärksamma de närmast sörjande med en kondoleansbukett genast vid frånfälle. En bukett, ett kort eller adress visar att du bryr dig.

Till begravningar binder vi olika begravningsbuketter och gör kransar och övriga dekorationer som t.ex. hjärtan eller kors som bäst beskriver avskedets karaktär. Vi binder också vackra dekorationer till urna och kista samt till kapellet, kyrkan eller minnesstunden. Allt enligt era önskemål, med respekt och högaktning. Från oss även band och kort textade enligt eget önskemål, samt transport av blommorna till kapell/kyrka.

Grönväxter och blommande krukväxter
Inred med trendiga grönväxter eller ta in färg och känsla med vackert blommande krukväxter. Genom att inreda med olika växter skapas stämning och hemtrevnad såväl hemma som på jobbet och i allmänna utrymmen. Kontakt med naturen behövs i det hektiska liv vi lever. Grönväxterna är ett ypperligt sätt att hämta naturen närmare inpå oss i vardagen.

Enligt NASA:s forskning renar grönväxterna inneluften, vilket stöder människors välmående både hemma och på arbetsplatsen. Med grönväxterna kan du bygga din egen luftrenande gröna oas hemma eller på arbetsplatsen. Vi ska må bra tillsammans

Trädgårdsbutik
I vår trädgårdsbutik hittar Du säsongens blommor, örter, fleråriga växter, mylla, gödsel, frön, lökar, samt krukor och korgar. I vår service ingår även plantering av växterna i krukor/korgar enligt kundens önskemål.

Tillbehör
Från Blomsterhuset hittar du även kort, krukor, mylla, gödsel, stödkäppar, adresser samt gåvo- och inredningsprodukter. Vi hyr även vaser och krukor till olika tillställningar.

Tjänster

Hemtransport
Vi erbjuder hemkörning av blomförsändelser i Borgånejden, förmedlar till andra orter i Finland, samt utomlands. Beställningen kan Du göra hos oss på plats, via telefon (kreditkortsbetalning) och inom Borgå via vår web-shop.

Inom Borgå kan beställningen göras via vår Webshop.
Vår Webshop >>

Dekoration av festutrymme
Må festen vara stor eller liten, så kan vi tillsammans planera dekorationer passande just för ert utrymme och tillställning. Vi kan förverkliga dekorationerna med både snittblommor och grönväxter. Ta gärna kontakt i god tid, helst 3- 4 veckor innan tillställningen, så gör vi utrymmet till en blomsterdekorerad festplats.

Uthyrning av grönväxter
Fest eller något annat evenemang på kommande? Grönväxter är ett ypperligt sätt att skapa stämning. Vi hyr ut grönväxter samt krukor och vaser till olika tillställningar.

Skötsel av grönväxter
Vi erbjuder skötselservice för grönväxter för företag och privatpersoner. Med oss kan Du även göra skötselavtal, som gör att växterna mår bra och är i fint skick året om.

Kurser
Vi vill dela glädjen av att lyckas med blommor med er alla. Det är väldigt rogivande och belönande att med egna händer, arbeta med ett vackert och levande material. På våra kurser blommar kreativiteten. Kom och upplev glädjen av att göra själv med oss!

Vi skräddarsyr kurser för förenings- och kompisgrupper, jobbarkompisar, möhippa/svensexa, eller födelsedagsfest.

FRÅGA MERA >>