Blommor för livets stunder

Blombuketter för vardag, fest och sorg

En blombukett är ett fint och vackert sätt att visa omtanke. Med blombukett kan man gratulera, minnas, trösta, stöda, uppmuntra och älska. Vi har Finlands största walk-in snittblomsrum fylld av vackra blombuketter i olika storlekar dessutom finns där ett stort urval med snittblommor. Vi är specialiserade på blomsterbinderi och binder på beställning de allra personligaste buketter, och uppfyller gärna de mest krävande önskemål. Vi erbjuder också företag olika blomtjänster. Läs här mer om tjänsterna .

Festblommor och dekoration av festutrymmen

Må festen vara stor eller liten, så kan vi tillsammans planera dekorationer passande just för ert utrymme och tillställning. I händerna på floristerna i Blomsterhuset i Borgå skapas fantastiska blomskapelser för de viktigaste händelserna i ditt liv – vi förverkligar gärna de mest krävande binderiarbeten!

Vi kan också dekorera festutrymmena med snittblommor och grönväxter. Ta gärna kontakt i god tid, helst 3-4 veckor innan tillställningen, så gör vi utrymmet till en blomsterdekorerad festplats. Vi hyr även vaser och krukor till olika tillställningar. Skicka ett e-postmeddelande till oss så diskuterar vi mera!

Ett festbord dekorerad med blommor

BRÖLLOPSBLOMMOR

Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i livet. Tillsammans kan vi planera och förverkliga brudbuketten du alltid drömt om! Vi binder också brudgummens och bröllopsgästernas corsage och blomstersmycken, kastbuketten, hårblommor samt fesställets och bilens dekorationer.

Vi gör allt för att just ert bröllop blir oförglömligt vad det gäller blommorna. När ni ler lyckligt på bröllopsbilden, är också vi lyckliga. Bästa resultatet uppnås när ni stämmer träff med någon av våra florister i god tid före, gärna 4-5 veckor innan bröllopet. Skicka ett e-postmeddelande.

sorgblommor

När sorgen drabbar, hjälper vi gärna i den svåra stunden. Blommorna talar för oss, då det inte alltid finns ord.

Blommorna berättar om hänsyn och empati. Det är en vacker gest att uppmärksamma de närmast sörjande med en kondoleansbukett genast vid frånfälle. En bukett, ett kort eller adress visar att du bryr dig.

Till begravningar binder vi begravningsbuketter och kransar som bäst beskriver avskedets natur, vänskap och kärlek. Vi binder också vackra dekorationer till urna och kista samt till kapellet, kyrkan eller minnesstunden. Från oss även band och kort textade enligt eget önskemål, samt transport av blommorna till Näsebackens kapell och Borgå domkyrka.

Sorgblommor och binderi av sorgblommor