Inred med blommor och växter

Blommande krukväxter, grönväxter och trädgårdsväxter

Trendiga och traditionella krukväxter skapar stämning i hemmet. I vår trivsamma och ljusa butik finns alltid säsongens vackraste blommande krukväxter och planteringar färdiga att föra hem. I växthuset i övre våningen finns igen ett brett urval grönväxter i alla storlekar.
Blomsterhuset i Borgås trädgårdsförsäljning är vida känd – vår gårdsförsäljning håller öppet från sommar till sena höst. Välkommen!

Tillbehör

Från Blomsterhuset hittar du även kort, krukor, mylla, gödsel, stödkäppar, adresser samt gåvo- och inredningsprodukter. Vi hyr även vaser och krukor till olika tillställningar.

GRÖNVÄXER OCH BLOMMANDE KRUKVÄXTER

Inred med trendiga grönväxter eller ta in färg och känsla med vackert blommande krukväxter. Genom att inreda med olika växter skapas stämning och hemtrevnad såväl hemma som på jobbet och i allmänna utrymmen. Kontakt med naturen behövs i det hektiska liv vi lever. Inredning med krukväxter är ett smart sätt att hämta naturen lite närmare oss.

Uthyrning av grönväxter

Fest eller något annat evenemang på kommande? Grönväxter är ett ypperligt sätt att skapa stämning. Vi hyr ut grönväxter samt krukor och vaser till alla fester och tillställningar.

Skötsel av grönväxter

Vi erbjuder skötselservice för grönväxter för företag och privatpersoner. Med oss kan du även göra skötselavtal, som gör att växterna mår bra och är i fint skick året om.

Forskat

Enligt NASA:s forskning renar grönväxterna inneluften, vilket stöder människors välmående både hemma och på arbetsplatsen. Med grönväxterna kan du bygga din egen luftrenande gröna oas hemma eller på arbetsplatsen. Vi ska må bra tillsammans.

Trädgårdsbutik

I vår trädgårdsbutik hittar Du säsongens blommor, örter, fleråriga växter, mylla, gödsel, frön, lökar, samt krukor och korgar. I vår service ingår även plantering av växterna i krukor/korgar enligt kundens önskemål. Följ erbjudanden och nyheter via våra Facebook och Instagram sidor.

Mylla, strö och gödsel
I vårt sortiment olika myllasorter för sommarblommor och fleråriga växter samt gödsel för både krukväxter och trädgårdsväxter. Växtsäckar för grönsaker och tomater är ett väldigt bra växtunderlag.

I vårt sortiment t.ex.:
Kekkilä, Aurinko, GreenCare