Sisusta kukilla ja kasveilla

Kukkivat huonekasvit, viherkasvit ja puutarhakasvit

Trendikkäät ja perinteiset huonekasvit tuovat tunnelmaa kotiin. Meidän viihtyisässä ja valoisassa myymälässä on aina sesongin näyttävimmät kukkivat huonekasvit ja valmiit kukkaistutukset kotiin vietäväksi. Kasvihuoneen yläkerrasta on taas laaja valikoima eri kokoisia viherkasveja.
Porvoon Kukkatalon puutarhamyymälä on käsite – ja pihamyymälämme ovet ovat avoinna kesästä myöhään syksyyn, tervetuloa!

Tarvikkeet

Kukkatalon myymälästä löydät myös kortit, ruukut, mullat, lannoitteet, tukikepit ja adressit sekä lahja- ja sisustustuotteita. Vuokraamme juhliisi myös maljakoita ja ruukkuja.

VIHERKASVIT JA KUKKIVAT HUONEKASVIT

Sisusta trendikkäillä viherkasveilla ja tuo väriä elämään kauniilla kukkivilla ruukkukukilla. Erilaisilla kasveilla luot tunnelmaa ja viihtyisyyttä niin kodissa, töissä kuin julkisissa tiloissa. Kiireisen elämämme keskellä kaipaamme yhteyttä luontoon. Huonekasveilla sisustaminen onkin oiva keino tuoda luonto hieman lähemmäksi meitä.

Viherkasvien vuokraus

Onko juhlat tai joku muu tilaisuus tulossa johon kaipaisit viherkasveja luomaan tunnelmaa? Vuokraamme viherkasveja sekä ruukkuja ja maljakoita kaikkiin juhlatilaisuuksiin.

Viherkasvien hoito

Tarjoamme viherkasvien hoitopalveluja yrityksille ja yksityisille kotitalouksille. Tarjoamme myös hoitosopimuksia, jotka mahdollistavat että kasvit pysyvät hyvässä kunnossa ja näyttävän näköisinä ympäri vuoden.

Tutkitusti

NASA:n tutkimusten mukaan viherkasvit myös puhdistavat huoneilmaa, mikä tukee ihmisen hyvinvointia kotona ja työpaikalla. Viherkasveilla voit rakentaa kotiisi itsellesi tai työpaikallesi oman ilmaa puhdistavan viherkeitaan. Voidaan yhdessä paremmin.

Puutarhamyymälä

Puutarhamyymälästämme löytyy keväästä syksyyn sesonkikukat, yrtit, perennat, mullat, lannoitteet sekä ruukut ja korit. Palveluihimme kuuluu myös kasvien istuttaminen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Seuraa tarjouksia ja tuoteuutuuksia meidän Facebook ja Instagram -sivuilla.

Mullat, kuorikkeet ja lannoitteet
Valikoimissamme erilaiset mullat niin kesäkukille, monivuotisille taimille kuin sisäkasveillekin ja lannoitteet sekä huonekasveille että puutarhakasveille. Kasvusäkit ovat vihannesten ja tomaattien hyvä kasvualusta.

Valikoimassamme esimerkiksi:
Kekkilä, Aurinko, GreenCare