PALVELUMME

Tuotteet

Kukkakimput
Kukkakimppu on kaunis tapa välittää kukin. Kimppulla voi onnitella, muistaa, lohduttaa, tukea, kannustaa ja rakastaa. Meillä on Suomen suurin walk-in kylmiö tulvillaan erikokoisia kauniita kimppuja sekä laaja valikoima irto leikkokukkia. Olemme erikoistuneet kukkien sidontaan ja sidomme tilauksesta persoonalliset kimput. Toteutamme mielellämme vaativimmatkin toiveet.

Hääkukat
Hääpäivänne on yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Yhdessä voimme suunnitella ja toteuttaa unelmienne hääkimpun sekä kaikki kukkakoristelut aina hiuskukista häävuoteen ruusun terälehtiin. Teemme kaikkemme että juuri teidän häänne ovat kukkien osalta ikimuistoiset. Kun hymyilette hääkuvassa onnellisena, olemme mekin onnellisia. Paras lopputulos syntyy kun sovitte tapaamisen floristimme kanssa hyvissä ajoin 4-5 viikkoa etukäteen

Surukukat
Kun surun hetki koittaa, me autamme vaikealla hetkellä. Kukat kertovat sen mitä emme ehkä aina osaa edes ääneen sanoa, kukat kertovat välittämisestä ja myötäelämisestä.

On kaunis ele huomioida omaisia surunvalittelukimpulla läheisen poismenon johdosta. Kimppu, kortti tai adressi kauniina eleenä osoittaa, että välität.

Hautajaisiin sidomme surukimppuja, suruvihkoja ja seppeleitä jotka parhaiten kuvastavat jäähyväisten luonnetta-ystävyyttä ja rakkautta. Sidomme myös kauniin uurnakoristeen tai arkkulaitteen ja koristelemme hautajais- ja muistotilaisuuden toiveitanne kunnioittaen. Tarjoamme myös korttien ja nauhojen tekstauspalvelun sekä toimitukset kappeliin ja kirkkoon.

Viherkasvit ja kukkivat ruukkukukat
Sisusta trendikkäillä viherkasveilla ja tuo väriä elämään kauniilla kukkivilla ruukkukukilla. Erilaisilla kasveilla luot tunnelmaa ja viihtyisyyttä niin kodissa, töissä kuin julkisissa tiloissa. Kiireisen elämämme keskellä kaipaamme yhteyttä luontoon. Viherkasveilla sisustaminen onkin oiva keino tuoda luonto hieman lähemmäksi meitä.

NASA:n tutkimusten mukaan viherkasvit myös puhdistavat huoneilmaa, mikä tukee ihmisen hyvinvointia kotona ja työpaikalla. Viherkasveilla voit rakentaa kotiisi itsellesi tai työpaikallesi oman ilmaa puhdistavan viherkeitaan. Voidaan yhdessä paremmin.

Puutarhamyymälä
Puutarhamyymälästämme löytyy keväästä syksyyn sesonkikukat, yrtit, perennat, mullat, lannoitteet sekä ruukut ja korit. Palveluihimme kuuluu myös kasvien istuttaminen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tarvikkeet
Kukkatalosta löydät myös kortit, ruukut, mullat, lannoitteet, tukikepit ja adressit sekä lahja- ja sisustustuotteita. Vuokraamme juhliisi myös maljakoita ja ruukkuja.

Palvelut

Kotiinkuljetus
Toimitamme kukkalähetyksiä Porvooseen ja välitämme kukkia muualle Suomeen sekä ulkomaille. Tilauksen voi tehdä meillä paikan päällä, puhelimitse (luottokortilla) tai verkkokauppamme kautta (pankki tai luottokortilla).

Porvooseen voit tilata kukkalähetyksiä kotiinkuljetuksena verkkokauppamme kautta.
Verkkokauppaan >>

Juhlatilan koristelu
Olivatpa juhlasi isot tai pienet, yhdessä suunnittelemme juuri sinun ja tilaisuuteesi näköiset koristelut. Voimme toteuttaa juhlatilan koristelun leikkokukilla ja viherkasveilla. Ota yhteyttä hyvissä ajoin, mielellään 3-4 viikkoa etukäteen niin tehdään tilastasi kukkakoristein juhlapaikka.

Viherkasvien vuokraus
Onko juhlat tai joku muu tilaisuus tulossa johon kaipaisit viherkasveja luomaan tunnelmaa? Vuokraamme viherkasveja sekä ruukkuja ja maljakoita erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Viherkasvien hoito
Tarjoamme viherkasvien hoitopalveluja yrityksille ja yksityisille kotitalouksille. Tarjoamme myös hoitosopimuksia jotka mahdollistavat että kasvit pysyvät hyvässä kunnossa ja näyttävän näköisinä ympäri vuoden.

Kurssit
Tahdomme jakaa onnistumisen iloa kukkien parissa teille kaikille.On rentouttavaa ja palkitsevaa työskennellä omilla käsillään elävän ja kauniin materiaalin parissa. Meidän kursseilla luovuus kukkii. Tule ja koe tekemisen ilo kanssamme.

Räätälöimme myös kaveriporukoille, työporukoille, polttariseurueille tai päivänsankarille sidontakurssin.

KYSY LISÄÄ >>