YRITYS

Tarina

Porvoon Kukkatalon tarina alkoi marraskuussa 1964 kun Puutarhuri Gunnar Bäck avasi Porvooseen Suomen ensimmäisen Kukkatalon. Liikeidea oli uusi, sillä vastaavia kasvihuoneen tapaisia myymälöitä ei maassamme entuudestaan ollut.

Porvoon Kukkatalo Oy:n osakkaat 2018 alkaen ovat Gunnarin tytär Ann-Len Bäck sekä Camilla Hindsberg, Satu Nurmi, Sari Harjaluoma ja Mervi Korkolainen-Nyqvist. Kaikilla osakkailla on 20-30 vuotta ammattitaitoa alalta ja yhteistä matkaa Porvoon Kukkatalossa.

Gunnar Bäck
Porvoon Kukkatalon osakkaat.

Arvomme

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille sydämen asia. Ilman Teitä ei ole meitä.

Ympäristöstä huolehtiminen on myös meille tärkeä. Käytämme vihreää, täysin uusiutuvaa sähköä ja myymälämme loisteputket on vaihdettu ledeihin. Suosimme kotimaisia tuotteita ja tuottajia, jos mahdollista, kuljetuskustannusten ja päästöjen vähentämiseksi.

Käytämme mahdollisuuksien mukaan kompostoituvia pakkaus- ja sidontamateriaaleja. Etsimme jatkuvasti vaihtoehtoja jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän.

Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotta voisimme yhdessä lisätä paikkakuntamme hyvinvointia ja tukea toisiamme. Haluamme vahvistaa meidän Porvoon hyvinvointia.