Kukkia elämäsi hetkiin

Kukkakimppu arkeen, juhlaan ja suruun

Kukkakimppu on kaunis tapa välittää kukin. Kimpulla voi onnitella, muistaa, lohduttaa, tukea, kannustaa ja rakastaa. Meillä on Suomen suurin walk-in leikkokukkahuone tulvillaan erikokoisia kauniita kimppuja sekä laaja valikoima irtoleikkokukkia. Olemme erikoistuneet kukkien sidontaan ja sidomme tilauksesta persoonalliset kimput. Toteutamme mielellämme vaativimmatkin toiveet. Tarjoamme myös yrityksille erilaisia kukkapalveluita. Lue näistä lisää.

Kukkia juhlaan ja juhlatilan koristelu

Olivatpa juhlasi isot tai pienet, yhdessä suunnittelemme juuri sinun ja tilaisuuteesi näköiset koristelut. Porvoon Kukkatalon floristien käsissä valmistuvat upeat kukkaluomukset elämäsi tärkeisiin hetkiin – toteutamme mielellämme vaativimmatkin sidontatyöt!

Voimme toteuttaa myös juhlatilan koristelun leikkokukilla ja viherkasveilla. Ota yhteyttä hyvissä ajoin, mielellään 3-4 viikkoa etukäteen niin tehdään tilastasi kukkakoristein juhlapaikka. Vuokraamme juhliisi myös maljakoita ja ruukkuja. Lähetä s-postiviesti meille, niin keskustellaan lisää!

Kukkakoristeltu juhlapöytä

HÄÄKUKAT

Hääpäivänne on yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Yhdessä voimme suunnitella ja toteuttaa unelmienne hääkimpun. Sidomme myös sulhasen ja hääväen vieheet ja kukkakorut, heittokimpun ja hiuskukat sekä kukkakoristelut juhlapaikalla ja auton koristelu.

Teemme kaikkemme että juuri teidän häänne ovat kukkien osalta ikimuistoiset. Kun hymyilette hääkuvassa onnellisena, olemme mekin onnellisia. Paras lopputulos syntyy, kun sovitte tapaamisen floristimme kanssa hyvissä ajoin 4-5 viikkoa etukäteen. Lähetä s-postiviesti.

surukukat

Kun surun hetki koittaa, me autamme vaikealla hetkellä. Kukat kertovat sen mitä emme ehkä aina osaa edes ääneen sanoa, kukat kertovat välittämisestä ja myötäelämisestä.

On kaunis ele huomioida omaisia surunvalittelukimpulla läheisen poismenon johdosta. Kimppu, kortti tai adressi kauniina eleenä osoittaa, että välität.

Hautajaisiin sidomme surukimppuja, suruvihkoja ja seppeleitä, jotka parhaiten kuvastavat jäähyväisten luonnetta-ystävyyttä ja rakkautta. Sidomme myös kauniin uurnakoristeen tai arkkulaitteen ja koristelemme hautajais- ja muistotilaisuuden toiveitanne kunnioittaen. Tarjoamme myös korttien ja nauhojen tekstauspalvelun sekä toimitukset Näsinmäen kappeliin ja Porvoon tuomiokirkkoon.

Surukukat ja surukukkien sidonta